Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків27
Питання-відповіді50

Ігрова консоль Sony PlayStation 4 Slim 1Tb (Black) + 3-місячна підписка PSPlus + 3 гри (Detroit, Horizon Zero Dawn, The Last Of Us) 9926009

Код:646081
Архiв
Ігрова консоль Sony PlayStation 4 Slim 1Tb (Black) + 3-місячна підписка PSPlus + 3 гри (Detroit, Horizon Zero Dawn, The Last Of Us) 9926009 video preview
Ігрова консоль Sony PlayStation 4 Slim 1Tb (Black) + 3-місячна підписка PSPlus + 3 гри (Detroit, Horizon Zero Dawn, The Last Of Us) 9926009 video preview
Ігрова консоль Sony PlayStation 4 Slim 1Tb (Black) + 3-місячна підписка PSPlus + 3 гри (Detroit, Horizon Zero Dawn, The Last Of Us) 9926009 video preview
Ігрова консоль Sony PlayStation 4 Slim 1Tb (Black) + 3-місячна підписка PSPlus + 3 гри (Detroit, Horizon Zero Dawn, The Last Of Us) 9926009 фото
Ігрова консоль Sony PlayStation 4 Slim 1Tb (Black) + 3-місячна підписка PSPlus + 3 гри (Detroit, Horizon Zero Dawn, The Last Of Us) 9926009 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-24%
Вигода 2 500 ₴
cashback iconКешбек 79 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Грайте по-новому

Спробуйте тонку, компактну і як і раніше потужну PS4

Оновлена тонка PS4

  • Відкрийте для себе яскраві, насичені кольори з приголомшливою HDR-візуалізацією
  • На 30% тонше і на 16% легше, ніж оригінальна модель PS4
  • Зберігайте свої ігри, додатки, зображення і відео на жорсткому диску
  • Всі популярні телепередачі, фільми і багато іншого доступно у ваших улюблених розважальних програмах

PlayStation Plus

Виходьте на інший рівень гри

Приєднуйтесь до глобального мережевого співтовариства гравців і насолоджуйтеся ексклюзивними можливостями та перевагами для передплатників PS Plus.

Мережева гра для PS4

Грайте з друзями і суперниками у ваші улюблені ігри в багатокористувацьких мережевих режимах.

Гра місяця

Щомісяця отримуйте дві гри для PS4, завантажуйте і грайте в них, поки ви є передплатником.

Ексклюзивні знижки

Економте в PlayStation Store з ексклюзивними знижками для передплатників PS Plus.

  • 10 Гб хмарного сховища: завантажуйте ваші збереження в мережу і продовжуйте грати на будь-якому іншому PS4
  • Share Play: нехай ваші друзі в PSN приєднуються до вас в багатокористувацьких боях або стануть провідниками в ваших пригоди, навіть якщо у них немає цієї гри
  • Голосування за гру: проголосуйте за улюблену гру, щоб вона з'явилася в колекції ігор місяці PS Plus
  • Ранній доступ: отримуйте доступ до нових ігор, демоверсії і бета-версій раніше друзів, ексклюзивно для передплатників PS Plus

Центр PlayStation Plus

Все необхідне вам в PlayStation Plus знаходиться в одному визначеному місці на початковому екрані вашої PS4.

У цьому спеціальному місці для передплатників ви можете завантажувати ігри, дізнаватися про знижки в PlayStation Store, управляти мережевим сховищем на 10 Гб і отримувати свіжі новини про ігрові турніри і події спільноти.

А коли настане час продовжувати передплату, ви можете зробити все швидко і просто прямо звідси.

Мультимедійний центр для всієї родини

Влаштовуйте вечори кіно і відпочивайте всією сім'єю за переглядом веселої комедії або захоплюючого пригодницького екшну! PlayStation 4 з технологіями поліпшення картинки HDR, Progressive Scan і Deep Colour подарує вам справжнє задоволення від перегляду кіношедеврів у високій роздільній здатності, аж до 4К (PlayStation 4 Pro). А завдяки підтримці он-лайн сервісів, таких як Youtube, Megogo і інших, вам будуть доступні сотні фільмів, серіалів і розважальних каналів.

Detroit. Стати людиною

Що робить нас людьми?

Перенесіться у Детройт 2038 року, що став мегаполісом найближчого майбутнього, де високорозвинені андроїди служать людству, в чому і полягає вся природа їх існування. Але скоро все зміниться...

Приміряйте на себе ролі трьох різних персонажів-андроїдів та спостерігайте, як цей чудовий новий світ балансує на межі хаосу. Ваші вчинки різко змінюють хід напруженого складного оповідання. У грі доступні тисячі варіантів вибору та десятки кінцівок. Яким виявиться ваше майбутнє Детройту?

Основні особливості

Грайте свою роль у захопливому оповіданні

Пориньте у світ, де моральні дилеми та складні рішення можуть перетворити рабів-андроїдів у революціонерів, що змінюють світ.

Дізнайтеся, що означає бути людиною з точки зору справжнього покидька – і погляньте на світ очима машини.

Їх життя, ваші рішення

Визначте, як складеться неймовірна історія, де ваші вчинки вплинуть не лише на долі трьох основних персонажів, а й на майбутнє всього Детройту.

Від того, як ви будете керувати Керой, Коннором та Маркусом, будуть залежати життя багатьох оточуючих персонажів – і якщо хто-небудь з них наважиться заплатити найвищу ціну та пожертвувати собою, історія продовжиться...

Головні персонажі

Керуйте трьома героями, яким випаде можливість змінити долі андроїдів та людства...

Коннор

На чиєму ви боці?

Станьте прототипом досконалого андроїда, розслідуйте злочини та розбирайтеся в заворушеннях, що відбуваються у жвавому мегаполісі майбутнього, Детройті.

Коннор обіймає посаду слідчого особливого відділу поліції, і його мета – допомагати департаменту поліції Детройту вистежувати «девіантів» – андроїдів, у яких збилися програмні установки, після чого вони відмовилися підкорятися своїм господарям або стали злочинцями.

Як ви вирішите себе вести: залишитеся холоднокровною та розважливою машиною, беззаперечно виконуючи свої обов'язки, або почнете співчувати долі побратимів-андроїдів та сумніватися в правильності своєї справи?

Маркус

Як не переступити межу в боротьбі за свободу?

Викличте іскру, від якої може спалахнути полум'я повстання андроїдів, граючи за Маркуса, ще одного девіанта, якому вдалося вирватися з полону свого коду.

Втікши від господаря та приєднавшись до зростаючої підпільної групи інакодумців, Маркус очолює боротьбу за звільнення андроїдів Детройту. Залишаючи рішуче послання людям, чи вибере він гуманний шлях... або вдасться до насильства?

Кера

Що означає бути людиною?

Подивіться на зубожілі занепалі райони Детройту очима нового андроїда Кери, якій вдалося уникнути програмування.

Після своєї втечі разом з невинною дівчинкою, за якою вона присягнулася доглядати, Кера тепер вважається девіантом. Ви повинні допомогти їй звикнути до нерівності в цьому жорстокому світі та знайти в ньому своє місце... або постаратися змінити його, щоб захистити її сурогатну дитину.

Horizon Zero Dawn

У величному і прекрасному постапокаліптичному світі, де природа завоювала руїни забутих цивілізацій, залишки людства об'єдналися в примітивні племена мисливців-збирачів. Влада над новим диким середовищем перейшла до машин, жахливим механічним створінням невідомого походження.

Вам належить управляти Елой, молодою мисливицею, яка намагається дізнатися таємницю свого походження, досліджуючи останки стародавнього минулого. З самого народження Елой уникала свого племені, вчилася бути спритною, хитрою і вбивчо міткою, захищатися від ворожих племен і виживати в безжальному дикому середовищі. Настав час застосувати вміння в справі.

Ключові особливості:

  • Подорожуйте світом, наповненим дивними артефактами і покинутими руїнами, щоб дізнатися його найпотаємніші таємниці. Яким чином машини підпорядкували собі цей світ? Що сталося з цивілізацією, яка була тут раніше? Відповіді можуть зумовити долю не тільки самої Елой, але і всього людства.

  • Беріть участь в складних і різноманітних тактичних битвах. Комбінуючи примітивне спорядження з передовими технологіями, ви зможете створювати зброю, яка навіть найлютіших хижаків перетворить в вашу здобич. Розробляйте власну стратегію по боротьбі з машинами, щоб потім торгувати деталями загнаних механічних звірів.

  • Досліджуйте приголомшливу красу ігрового світу. Подорожуйте дивовижно деталізованими лісами, грандіозними горами і вражаючими руїнами давніх цивілізації. Світ навколо вас наповнений життям, ніч змінює день, а погодні умови приємно урізноманітнюють ігровий процес.

The Last of Us

Через двадцять років після страшної епідемії ті, що вижили, продовжують боротися за життя в суворих умовах всередині карантинних зон. Зовні нишпорять божевільні інфіковані і готові піти на будь-який злочин бандити.

Джоел звик день за днем ​​піклуватися тільки про себе, але все змінюється, коли обставини змушують його відправитися разом з дівчинкою-підлітком Еллі на пошуки групи опору, відомої як Цикади. Ця подорож піддасть суворій перевірці волю до життя Джоела і Еллі.

Перенесіться у минуле Еллі в додатковій главі «Ті, що залишилися позаду» для одиночної гри, випробуйте свої навички виживання з новим рівнем складності і додатковими картами для мережевої гри, а також дізнайтеся, як створювався цей неймовірно красивий безлюдний світ, переглянувши документальне відео від розробників.

Характеристики

Основні характеристики

Тип консолі
Максимальна роздільна здатність
Накопичувач інформації
Об'єм вбудованої пам'яті
Серія
Ігри в комплекті

Так

Процесор

Виробник процесора
Модель процесора

Jaguar

Частота процесора

1,6 ГГц

Кількість ядер

Графіка

Графічне ядро

AMD Radeon Graphics Core Next engine

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті

GDDR5

Об'єм оперативної пам'яті

Додаткові характеристики

Оптичний привід

Blu-ray

DVD

Провідна мережа (LAN)

Так

Wi-Fi

Так

Bluetooth

4

Контролер

Кількість контролерів в комплекті
Кількість кнопок

16

Сумісність
Інтерфейси

Bluetooth

Функція зворотнього зв'язку

Так

Акселерометр

Так

Гіроскоп

Так

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,1 кг

Відгуків