Скинути пароль на відеореєстраторі або на будь-якому іншому мережевому пристрої Hikvision, можливо за допомогою персонального комп'ютера, підключеного до тієї ж самої локальної комп'ютерної мережі, і безкоштовного програмного забезпечення SADP. Ця інструкція актуальна для версії програми не нижче 3.0.0. Шукайте установник на диску, що йде в комплекті з устаткуванням Hikvision або в інтернеті.

Запустіть програму SADP. Відразу після запуску програма виконає пошук підключених до мережі пристроїв Hikvision і відобразить їх всі у вигляді списку. Повторити пошук можна за допомогою кнопки Refresh у верхній правій частині вікна. На знімку знизу програма виявила 1 пристрій: реєстратор DS-7104HQFI-F1 / N. Якщо SADP не може знайти ваш пристрій, переконайтеся що підключення до мережі виконано коректно.

SADP поиск регистратора

Відзначте потрібний реєстратор в списку галочкою. Відкрийте бічне меню що випадає в правій частині вікна програми. У рядку Device Serial No .: вказано серійний номер пристрою. Він знадобитися вам пізніше, але для простоти можна прямо зараз скопіювати його в буфер. У нижньому правому куті вікна програми знаходиться кнопка Forgot Password. Натисніть її щоб викликати вікно скидання пароля.

SADP выбор регистратора

Натисніть кнопку Export, розташовану у верхній частині вікна. З її допомогою програма SADP генерує необхідну для скидання пароля інформацію і зберігає її в файл.

SADP экспорт файла для сброса пароля

Виберіть папку на вашому комп'ютері, куди буде збережено файл.

SADP сохранение экспортированного файла

Файл успішно збережений.

SADP файл сохранен

Вишліть згенерований файл на електронну пошту вашого менеджера, а в тексті листа вкажіть серійний номер пристрою.

SADP сохраненный файл в папке

Інженери сервісного центру формують відповідний файл, в залежності від свого завантаження, від 5 хвилин до кількох годин. Протягом цього часу реєстратор повинен бути увімкнений. Якщо він перезавантажитися - процедуру доведеться починати заново. Відповідний файл буде висланий на вашу електронну пошту.

 SADP ответный файл

У тому ж вікні переведіть режим роботи з Input Key на Import File. Натисніть на символ папки, щоб вказати шлях до відповідного файлу.

 SADP переключение режимов

Виберіть надісланий вам у відповідь файл.

 SADP загрузка ответного файла

Тепер в рядку відображається шлях та ім'я файлу.

 SADP файл вставлен

Введіть новий пароль двічі. Використовуйте тільки латинські букви і цифри. Якщо ввести пароль російською / українською мовою - процедуру доведеться починати заново. Натисніть Confirm. Пароль оновлений.

SADP ввод нового пароля

Важливо! З метою недопущення використання краденого обладнання або обладнання ввезеного неофіційно, магазин Ворлдвіжин може здійснити скидання пароля відповідно до наведеної інструкції тільки на відеореєстратори придбані нашими клієнтами через наш магазин з наданням відповідного підтвердження (найчастіше досить вказати дату покупки, ПІБ покупця або назву Юридичної особи та серійний номер пристрою).