Як приєднати Apple Watch до смартфона на Android?

22/02/2021

Apple Watch — найпопулярніший смарт годинник у світі. Власники iPhone можуть з легкістю приєднати Apple Watch і використовувати всі його функції, а як щодо користувачів, в яких смартфон на Android? Чи реально підключити Apple Watch до Android-смартфона? Зараз все розкажемо:)

pexels-cottonbro-5081420.jpg

Раніше усім користувачам смартфонів на Android про Apple Watch можна було лише мріяти, але сьогодні ситуація змінилась і ми готові дати кілька порад, як можна «подружити» Apple Watch та Android-смартфон.

Як підключити Apple Watch до смартфона на Android?

В будь-якому випадку вам знадобиться iPhone для того, щоб активувати Apple-годинник. iPhone потрібен, щоб здійснити налаштування Apple Watch, оновити, а також, щоб завантажити на годинник музику чи зображення. iPhone має бути оновлений до iOS 13 або новішої версії, тобто вам вистачить навіть iPhone 6s, який сьогодні можна придбати на вторинному ринку за копійки. Загалом iPhone 6s чи новіший буде виконувати роль сервера для Apple Watch.

0-U6KIEN_0V4DZWheLp-DNs7W1UxTWvcy2egPoNjkqpnGcAKwzLwo26Qtamyd_G-l56-dZILAMCi-QD0XYtCHWrKVWVM7BrUXb6-JNbUn-HfHgAPM6XdOTTbOTtbNxKSbsdTceTk

«Дружба» Apple Watch та Android можлива й по тій причині, що вам не обов’язково iPhone носити з собою, щоб  отримувати сповіщення від переважної більшості додатків. Перевірено, що Telegram без проблем так працює. iPhone звісно ж повинен бути приєднаний до інтернету. Наприклад, ви можете підключити його до домашньої мережі Wi-Fi та залишити на робочому столі чи взагалі в шухляді. 

На жаль, в Україні eSIM в Apple Watch ще не підтримує жоден оператор мобільного зв'язку, а це суттєво розширило б можливості викориcтання Apple Watch без iPhone. Проте буквально в два кліка ви можете увімкнути на Android-смартфоні роздачу Wi-Fi і підключити до цієї мережі Apple Watch, а вдома можна використовувати мережу Wi-Fi. Коли підключите годинник до інтернету, то без проблем зможете використовувати Apple Music для відтворення музики через AirPods. 

el_mNAg45F5mqm3jAHxpoOowGLeJwLSgdJ8L830jGbUcNfjiM1DW7G5inh37eyWp0HbPnP3HAh2GL_GClMWOS8ERZ-h5FZ7AgGdOfDHbB-yj9bcwCOCBdhTAQCukn4C2YlA94L77

Звісно є функції, які не можна буде активувати і серед них дзвінки та SMS, однак якщо Telegram працює без проблем, то це не критично. Для того, щоб організувати зв’язок смартфона на Android з розумним годинником від Apple бажано вибирати моделі не старіші, ніж Apple Watch Series 3 з WatchOS 6. Завдяки тому, що магазин додатків AppStore доступний прямо з годинника, то вам доступні фактично всі додатки, які дозволять розкрити більшість функцій Apple Watch навіть користуючись смартфоном на Android.

Отож, щоб Apple Watch запрацювали з Android-смартфоном вам потрібен iPhone не старіший, ніж iPhone 6s з операційною системою iOS 13. Він буде служити в якості сервера сповіщень і його не обов’язково носити з собою, але обов’язково, щоб він був підключений до інтернету. 

Загалом особливих складнощів в тому, щоб «подружити» Android та Apple Watch нема, а коли в Україні запрацює eSIM для Apple Watch, то всі перешкоди взагалі будуть знівельовані.

 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?